Címlap Újdonságok Tavaszváró!

Tavaszváró!

Kedves Állattartók, Állatbarátok !


A GYŐRPLUSZ tévén indult egy sorozat Zooo+ magazin néven, ahol az üzletünkben található állatokat-kedvenceket mutatjuk be praktikus tartási tanácsokkal egyetemben.

Ha elmulasztod az adást, akkor a ITT most megnézheted.


Újdonságok!

Hüllök: sisakos kaméleon magyar tenyésztés, stabil, jó evő egyedek, kb. 20 cm hossz!!!    Akciós áron csak most 13.500 Ft.

Orange leopárdgekkók ( narancs színárnyalatú ) jól evő kb. 8 cm testhossz: 9.500 Ft.

A héten érkeznek szakállas agámák változatlan áron.

Még  három darab görög teknősünk van a tavalyi szaporulatból utána már csak ősszel lesznek új egyedek.


Halak, garnélák:

Elefánthal,  borochis páncélosharcsa,  palacsinta algázó pöttyös,  gyémántneon, ramirezi kék színváltozat,  papagájsügér  három színben, üvegharcsa, CH 44 afrikai sügér,  kaméleon sügér , tigris garnéla, CPO rák és még sok minden. :-)


Rágcsálók, kisállatok :

Sajnos hörcsög és tengerimalac kínálatunk az utóbbi időben kicsit visszaesett, ahogy érkeznek az új állatok egyből el  is viszik őket. Előrendelést viszont tudunk felvenni és új egyedek érkezésekor értesítjük a a vásárlót.

Törpesünre áprilisi- májusi  szaporulatra már veszünk fel előrendelést.

Törpenyulaink folyamatosan vannak és érkeznek is, de ha húsvétra  szeretné magát vagy gyermekét meglepni eggyel akkor már most nagyon szívesen választható színben veszünk fel előrendelést a kicsikre.

Megérkeztek az olasz FERPLAST ketrecek, kutyapórázok egyéb prémium minőséget képviselő termékek.Jóval kedvezőbb áron tudjuk kínálni mint idáig, mert közvetlen a gyárból jön.


A TETRA cég is sok újdonsággal készült az idei évre, igaz nem az olcsó hanem a prémium kategóriában, így az ára kicsit magasabb a hasonló termékeknél.

PRÉMIUM műnövények, 3 fajta 3 méret megdöbbentően hasonlítanak az igazihoz.

Az EX700 külső szűrőt leváltotta az EX 800 kicsit drágább de nagyobb tudással bír.

FÉLKÖRÍVES design akváriumok felszereléssel és csúcstechnikát képviselő LED-es világítással 30 és 60 literes űrméretben.

Törhetetlen terráriumfűtő, vízen úszó algamágnes, komplett felszerelt akvaterrárium nagyon igényes kivitelben.

 

Kapcsolódó cikkek